Filmele care “bat” cărţile

Filmele care “bat” cărţile

Vă propunem să alcătuim împreună topul filmelor care au întrecut, ca valoare, cărţile pe care s-au bazat. Trei dintre aceste titluri ar putea fi:

“Zbor deasupra unui cuib de cuci” (1975)

“Pe aripile vântului” (1939)

“Naşul” (1972)

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru a comenta propunerile noastre şi pentru a completa lista filmelor care au întrecut cărţile participă la campania "UN FILM PE ZI".

De la cele mai bune comedii, la cele mai penibile filme horror, de la cele mai bune replici de film până la cele mai nereuşite efecte speciale, evz.ro te provoacă la discuţii despre filmele care te-au surpins, scenariile care te-au dezamăgit sau personajele care ţi-au rămas în memorie.

În fiecare zi, de luni pâna vineri, te provocăm cu o întrebare. Noi începem lista cu propuneri, iar tu eşti invitat să o completezi cu alte nominalizari. Pe baza comentariilor tale, vom definitiva “topul celor mai…”.

În funcţie de câte voturi adună de la vizitatori, comentariul tău îţi poate aduce unul dintre cele 5 premii săptămânale: un pachet de 5 DVD-uri, la alegere din lista pusă la dispoziţie de ProVideo.

CÂŞTIGĂTORII CELEI DE-A DOUA SĂPTĂMÂNI DE CONCURS Luni – Topul filmelor care te binedispuncrinolina

Marţi - Cei mai penibili supereroi – wasabi

Miercuri – Cele mai bune filme de animaţie – Gryfon

Joi – Cele mai bune scene de urmărire – Eduard R.

Vineri – Cele mai controversate filme religioase – Cineva

La realizarea topului celor mai votate comentarii luăm în considerare doar 1 vot/IP/comentariu. Punctajele săptămânii 2 au fost modificate, astfel încât în acest moment se afişază, pentru toata lumea, doar voturile unice exprimate.

Felicitări tuturor participanţilor! Câştigătorii vor fi contactaţi pe email şi sunt rugaţi să îşi aleagă cele 5 filme din care va fi alcătuit premiul.

CITIŢI ŞI: Topul celor mai bune scene de urmărire

Topul celor mai bizare personaje

Topul celor mai surprinzătoare finaluri de film

Topul celor mai bune filme SF

Replici memorabile din filme

Topul celor mai bune trilogii

Topul celor mai bune comedii

Topul celor mai penibili supereroi

Topul celor mai bune filme de animaţie

Topul celor mai controversate filme religioase