Liderul PC Neamț, filmat în timp ce-și bătea soția, riscă excluderea din partid

Liderul PC Neamț, filmat în timp ce-și bătea soția, riscă excluderea din partid

Preşedintele Conservatorilor, Daniel Constantin, propune revocarea lui Cristian Liciu, şeful filialei nemţene a partidului, care a apărut pe Youtube într-un filmuleţ în care îşi agresează soţia.

Preşedintele Partidului Conservator - filiala Neamţ, Cristian Liciu, a fost convocat în data de 27 iunie în faţa Biroului Executiv Central, pentru a da explicaţii cu privire la agresarea soţiei. Propunerea de revocare din funcţie a lui Liciu îi aparţine chiar preşedintelui Conservatorilor, Daniel Constantin.

Reamintim că Liciu a devenit "vedetă" după ce a apărut pe youtube într-un filmuleţ care îl înfăţişează agresându-şi soţia. Culmea, tot Liciu a depus, ulterior, o plângere la Poliţie, împotriva soţiei sale, pe care o acuză de distrugere şi tulburarea folosinţei locuinţei.

La rândul său, soţia a depus o plângere la Poliţie, împotriva lui Cristian Liciu, pentru lovire. Scena s-a derulat în curtea unui imobil şi a fost filmată, apoi postată pe Youtube. Scandalul durează câteva zeci de secunde. Mai multe persoane asistă la incident, dar nimeni nu intervine înainte ca soţia lui Cristian Liciu să fie trântită la pământ. Soţia încearcă ulterior să riposteze, iar politicianul aproape că o accidentează cu maşina. Filmuleţul este datat 7 iunie 2011 şi a fost, cel mai probabil, surprins de o cameră de supraveghere. Cristian Liciu este copreşedinte al USL Neamţ şi a fost preşedinte al filialei locale a PSD, înainte de a trece în barca PC, unde ocupă aceeaşi funcţie. Profesional a ocupat funcţia de consilier judeţean şi director al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cristian Liciu nu a putut fi contactat până la ora difuzării acestei ştiri. CITIȚI ȘI:

  • Preşedintele PC Neamţ şi-a reclamat la Poliţie soţia bătută
  • Preşedintele PC Neamţ îşi bate soţia

<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/HKegfEOKWUI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>