În imaginile de pe camera de supraveghere se observă cele trei personaje pe o şosea dintr-un sat românesc. Primul personaj, aflat întro evidentă stare avansată de ebrietate, se află pe mijlocul şoselei.
La un moment dat, din partea stângă apare o maşină care remorchează o căruţă încarcată.
 
 
Şoferul maşinii frânează brusc şi calul atelajului se sperie, moment în care căruţa ajunge într-un şanţ. În urma incidentului, conducătorul atelajului este aruncat din căruţă.
Cel de al treilea personaj, pare că realizează cu întârziere ce se întâmplă şi încearcă să se retragă către marginea şoselei.

Dosarele X (The X-Files) este un serial de televiziune american, creat de Chris Carter și difuzat între 10 septembrie 1993 și 19 mai 2002 . Serialul a avut 9 sezoane și a îmbinat elemente science-fiction, fantasy, horror și mystery. A fost unul din primele seriale de succes ale retelei americane de televiziune FOX, personajele și motto-ul său ("Adevărul este dincolo de noi") intrând în istoria televiziunii.

În serial, agenții FBI Fox Mulder (David Duchovny) și Dana Scully (Gillian Anderson) primesc sarcina de a investiga așa-numitele Dosare X: cazuri nerezolvate care implică prezența unor fenomene paranormale.

Popularitatea serialului a atins apogeul la finele anilor '90 ducând la apariția unor filme pentru marele ecran în anul 1998 și în 2008.

 

Te-ar putea interesa și: