Evenimentul Zilei > International > Fiica și nepotul lui Marine Le Pen, AGRESAȚI lângă Paris
Fiica și nepotul lui Marine Le Pen, AGRESAȚI lângă Paris

Fiica și nepotul lui Marine Le Pen, AGRESAȚI lângă Paris

O fiică a liderului de dreapta francez Marine Le Pen și unul dintre verii ei au fost agresați cu picioarele și pumnii vineri, la Nanterre, lângă Paris.

Faptele s-au petrecut la ora 2.40 dimineața la ieșirea dintr-un bowling, la doi pași de prefectura și trinunalul din Nanterre. Fiica președintei Adunării Naționale (actuala denumire a Frontului Național), în vârstă de 19 ani și vărul ei de 18 ani au fost loviți în figură, afirmă sursele citate de AFP.

Tânăra, care a primit mai multe lovituri de pumn în față, a fost dusă la spital de ambulanță, cu „posibilă fractură nazală”.

Doi bărbați, de 32 și 47 de ani, au fost reținuți la comisariatul din Nanterre, care se ocupă de anchetă. Victimele au depus plângere.

Marine Le Pen a calificat agresiunea drept „o tristă banalitate” și a afirmat că nu are „nici un element” pentru a explica faptele, lăsând a se înțelege că cei doi tineri au fost bătuți pentru să sunt fiica și nepotul ei.

„Nu a avut loc nici o altercație, a avut loc o agresiune, asupra a doi tineri de 18 și 19 ani. Iar acest lucru este de o tristă banalitate”, a spus Le Pen.

Nu este o fatalitate. Este consecința alegerilor politice făcute în ultimii ani”, a acuzat cea care a ajuns în finala alegerilor prezindențiale în 2017.