Recent, Nicoleta Cîrjan, mama fetiței a postat a postat pe rețele sociale o imagine care a topit inimile internuților.

„Atâta fericire. Atât de perfectă”, a scris Nicoleta Cîrjan pe Facebook în dreptul unei fotografii cu fiica ei de 4 ani.

Oamenii nu au rămas indiferenți în fața imaginilor cu Iris, aceștia comparând-o pe micuță cu Regina Ana. „Îmi pare că seamănă cu Regina Ana”, a fost una dintre reacțiile internauților.

Iris Anna s-a născut în urma relației Principelui Nicolae cu Nicoleta Cîrjan. La momentul respectiv, relația celor doi a zguduit din temelii Casa Regală a României.

Ca urmare a scandalului, la 1 august 2015, Regele Mihai al României i-a retras lui Nicolae titlul de Principe al României și calificativul de Alteță Regală și l-a exclus din Linia de Succesiune la Coroana României.

Anul trecut. fostul principe Nicolae a anunțat pe Facebook că, în urma unui test de paternitate, s-a doveit că el este tatăl fetiței.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată”, a declarat public nepotul Regelui Mihai.

În toamna anului 2018, nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Binder.

Sursa: Pro TV