Evenimentul Zilei > Monden > Fiica lui Whitney Houston a fost transferată într-un spital din Atlanta. Familia cere să-i fie respectată intimitatea cât timp Bobbi „luptă pentru viaţa sa”
Fiica lui Whitney Houston a fost transferată într-un spital din Atlanta. Familia cere să-i fie respectată intimitatea cât timp Bobbi „luptă pentru viaţa sa”

Fiica lui Whitney Houston a fost transferată într-un spital din Atlanta. Familia cere să-i fie respectată intimitatea cât timp Bobbi „luptă pentru viaţa sa”

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston, a fost transferată de la Spitalul North Fulton, unde se afla internată şi plasată în comă indusă sâmbăta trecută, la Spitalul Emory din Atlanta, anunţă presa americană.

Potrivit Atlanta Journal Constitution (AJC), citat de Agerpres, a informat că familia tinerei, în vârstă de 21 de ani, a cerut să-i fie respectată intimitatea cât timp Bobbi "luptă pentru viaţa sa".

Bobbi Kristina a fost găsită sâmbătă inconştientă în cada din locuinţa din Roswell de soţul ei, Nick Gordon. Ea a fost spitalizată în aceeaşi zi şi plasată în comă indusă pentru a minimaliza daunele cerebrale suferite de tânără.

Deşi iniţial s-a speculat că incidentul ar putea fi legat de o supradoză de droguri, autorităţile au indicat că la prima inspecţie a casei nu au fost găsite stupefiante "la vedere" .

Această tragedie aminteşte împrejurările decesului lui Whitney Houston, în februarie 2012, în ajunul ceremoniei Grammy Awards. Cântăreaţa a murit înecată în cada unui hotel, după ce consumase droguri. După trei ani, se pare că povestea se repetă în mod tragic cu fiica ei.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: