Evenimentul Zilei > Politica > Fiica lui Vadim Tudor îmbrâncită afară din partidul tatălui său
Fiica lui Vadim Tudor îmbrâncită afară din partidul tatălui său

Fiica lui Vadim Tudor îmbrâncită afară din partidul tatălui său

La ședința Biroului Permanent al Partidului România Mare a fost un scandal foarte mare, actori fiind președintele interimar al partidului Adrian Popescu și fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Tudor.

Luptă din PRM a trecut la faza pe tabele, cine e pe listă are dreptul să intre în sediul partidului, cine nu, este poftit afară pe trotuar.

Așa s-a întâmplat și sâmbătă, la sediul PRM, unde a avut loc ședința Biroului Permanent. Fără să fie membru al PB, Lidia Tudor a mers la ședință dar a fost îmbrâncită afară de președintele intermimar, Marian Popescu. Fata lui Corneliu Vadim Tudor a mers la ședință tocmai pentru că, spune ea, partidul a luat-o pe un drum pe care care întemeietorul acestuia nu și-ar fi dorit.

”A fost convocată pentru astăzi (sâmbătă – n.r.) o ședință cu membrii Biroului permanent și cu președinții de filiale, la care mi s-a părut normal să particip, dat fiind faptul că în campania electorală am fost purtătorul de imagine al PRM și că acesta este partidul fondat de tatăl meu. Consider că am tot dreptul să fiu aici. Am ajuns la sediu, unde domnul președinte interimar Adrian Popescu, împreună cu domnul Florin Simion care nu are nicio calitate în acest partid, și cu câțiva din echipa dumnealui, stăteau la ușă ca doi polițiști și stabileau cine să intre și cine să nu intre în sediu. S-a ajuns chiar și la violență fizică. Președintele filialei PRM București a fost îmbrâncit de domnul Popescu și a fost obligat să iasă afară din sediu. Domnul Popescu se comportă ca și cum aceasta ar fi proprietatea dumnealui. Până la urmă, cu ajutorul președinților de filiale, care erau în sală și nu știau ce se întâmplă afară, am reușit să intru pentru că l-au constrâns pe domnul Popescu să mă lase să intru în sediu”, a explicat Lidia Vadim, citată de B1 TV.

Președintele interimar al PRM, Adrian Popescu a precizat că Lidia Tudor nu este membru al BP și că nu are niciun drept să participe la această ședință.