Fiica lui Michael Jackson, Paris, a dezvăluit că în familia tatălui ei homosexualitatea este un subiect tabu despre care nu se vorbește.
Tânăra Paris Jackson, în vârstă de 23 de ani, spune că unii membri ai familiei sale nu o acceptă, mai ales că majoritatea sunt Martori ai lui Iehova devotați și urmează regulile acestei religii.
„Sunt într-un moment în care simt dragoste și respect față de familia mea, față de credințele și de cultura lor. Dar aș vrea să le lase deoparte și să mă accepte așa cum sunt. Familia mea este foarte religioasă, iar subiectul homosexualității este foarte tabu. Nu le place să discute despre acest lucru și nici nu acceptă așa ceva”, a afirmat Paris Jackson, într-un dialog cu Willow Smith la Red Table Talk.
Paris Jackson, care avea 11 ani când tatăl său, Michael Jackson, a decedat, în 2009, a vorbit și înainte despre presiunile pe care le-a simțit ca parte a uneia dintre cele mai faimoase familii din lume. Abia acum a relatat despre problemele cu care se confruntă în familie și faptul că evită să vorbească cu unii membri ai familiei despre sexualitatea ei.
Totuși, modelul și cântăreața au dezvăluit că a primit un sprijin imens din partea celor doi frați ai săi, Prince, în vârstă de 24 de ani, și Bigi, în vârstă de 19 ani. Ea a povestit că, în liceu, fratele ei mai mare s-a alăturat unui club LGBTQ + și a încercat să ajute mai mulți studenți să se alăture.
„M-au susținut întotdeauna... nu mulți oameni pot spune că au frați care îi susțin așa”, a spus ea.
Copiii trebuiau să-și câștige dreptul la vizite în Neverland
Vorbind cu Willow Smith, cu care este prietenă încă din copilărie, Paris Jackson a vorbit și despre trauma continua pe care o suferă din cauza amestecului presei în viața tatăului său. Ea a spus că are „halucinații auditive” și „paranoia severă” din cauza întâlnirilor pe care le-a avut în trecut cu paparazzi.
Ea a explicat că, în ciuda faimei incredibile a tatălui, ea și frații ei au fost crescuți cu „moravuri solide”. Ea a arătat că pentru a vizita Ranchul Neverland al tatălui ei, trebuiau să muncească din greu.
„Ne-a fost foarte clar că acele vizite la grădina zoologică erau destinate copiilor defavorizați. Copiii care erau bolnavi și nu puteau merge la Disneyland. Dacă eram buni, ne făceam temele, dacă lucram din greu pe parcursul săptămânii, atunci puteam să mergem și noi în vizită la finalul săptămânii. Dar trebuia să ne câștigăm acest drept”, a spus ea.