Evenimentul Zilei > Actualitate > FIICA cea mare a PREȘEDINTELUI are un iubit oficial: un student britanic emerit!
FIICA cea mare a PREȘEDINTELUI are un iubit oficial: un student britanic emerit!

FIICA cea mare a PREȘEDINTELUI are un iubit oficial: un student britanic emerit!

Malia Obama, fiica cea mare a lui Barack Obama, fostul președinte american, este studentă la Universitatea Harvard. Cine este noul ei iubit era un mister până azi, când presa britanică a dezvăluit secretul.

Este vorba despre studentul britanic Rory Farquharson, care a fost șef de promoție la Școala de Rugby, scrie The Telegraph.

Rory Farquharson este fost șef de promoție la prestigioasa Rugny School și a cunoscut-o pe Malia la facultate. Detalii despre relația celor doi au ieșit la iveală după ce a apărut pe internet un filmuleț în care cei doi se sărută, în timpul unui meci de fotbal american între Harvard și Yale.

(Foto: Rory Farquharson, primul din stânga – Facebook)

Malia Obama a început studiile la  prestigioasa universitate în această toamnă, călcând pe urmele părinților săi, ambii absolveți ai Facultății de Drept de la Harvard.

Farquharson a fost ales „head of school” la școala privată la care a studiat, în anul 2015-2016, și este descris ca un tip popular și simpatic. Se pare că este un sportiv talentat, dar și inteligent, care reprezenta școala în competițiile de golf și rugby. Apărea și în înregistrarea video care s-a difuzat la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Rugby în 2015, în care apărea alături de Prințul Harry.

Farquharson și-a început studiile la universitatea americană anul trecut și a postat o fotografie cu el pe rețelele de socializare spunând: „Așa începe”. Tânărul de 19 ani a fost elevul unei școli private, care costă 11.584 de lire sterline pe trimestru și este membru al clubului de chimie Blue Bunsen Society.

A fost intern, pe perioada verii, la Centrul pentru Democrație și Construirea Păcii din Irlanda de Nord. Tatăl lui, Charles (57 de ani) este absolvent de Drept la cambridge, director executiv al unui fond de investiții Insight Investment Management Limited în Londra. Mama lui, Catherine (58 de ani) este contabil autorizat și lucrează la Tribunalul Upper din Londra.

(Foto: Familia Obama, Malia, fata cea mare a fosutlui președinte american, în stânga fotografiei)

Familia băiatului are o casă de 1,6 milioane de lire în Woodbridge, Suffolk. Postările de Twitter arată că tânărul ar fi interesat să urmeze o carieră precum cea a tatălui său, urmărind conturi legate de chestiuni bancare.

Tot contul său sugerează că este critic activ al actualului președinte al SUA, Donald Trump/

Malia, care are tot 19 ani, l-a cunoscut pe Rory de câteva luni. Daily Mail a scris atunci despre „băiatul înalt, brunet, care a sărutat-o pe domnișoara Obama”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: