Orbán a adăugat că "nemulțumirea față de elita Europei este în mare parte înrădăcinată în tratamentul migrației". Cu ce ​​se confruntă Europa nu este doar o criză a migrației, ci o migrație a popoarelor în sensul istoric, a sugerat el. Europa, a continuat el, ar putea opri migrația în masă ", dar nici măcar nu a încercat.

Ministrul de Externe Péter Szijjártó:

Ungaria poate fi mândră că a respins Pactul de migrație al ONU, a declarat ministrul de externe Péter Szijjártó, adăugând că bătălia nu s-a terminat încă.  Szijjarto a declarat că acum este foarte clar: afluxul de imigranți ilegali în Europa a fost parte a unui plan bine conceput pentru a organiza o schimbare a populației.

El a spus că organizații internaționale, precum Națiunile Unite, aveau de asemenea în plan de a legaliza migrația ilegală prin intermediul compactului migrațional global.  Deși Ungaria a respins acest Pact, Bruxelles "va face tot ce poate" pentru a face documentul obligatoriu pentru statele membre ale Uniunii Europene "și pentru a decide în locul nostru cui ar trebui să permitem și cu cine ar trebui să trăim împreună", a spus Szijjártó.  "Nu vom permite acest lucru", a afirmat ministrul, adăugând că este necesar ca alegătorii să facă acest lucru clar în alegerile pentru PE.

"Există un plan global de schimbare a populației în Europa, în care Parlamentul European, politicienii europeni, ONU și mass-media de stânga joacă un rol. " 

El a adăugat că scopul ONU a fost de a legaliza imigrația ilegală prin intermediul Pactului său global privind migrația, numai că Ungaria s-a prins şi a refuzat semnarea lui, titrează hungarytoday.

 

Te-ar putea interesa și: