Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiat, contraofertă pentru Opel
Fiat, contraofertă pentru Opel

Fiat, contraofertă pentru Opel

Grupul italian ar reveni la discuţiile pentru achiziţionarea mărcii deţinute încă de GM doar dacă negocierile cu Magna, cumpărătorul agreat, ar eşua.

Potrivit ultimelor informaţii, Magna, cumpărătorul agreat pentru preluarea mărcii deţinute încă de GM, nu trebuie să fie şi viitorul proprietar.

Publicaţia germană ”Sueddeutsche Zeitung”, citată de ”Autocar”, a anunţat că Fiat pregăteşte o contraofertă pentru achiziţionarea Opel.

Fiat a refuzat să comenteze informaţia, obţinută de ziarul german din interior, potrivit căreia, dacă negocierile dintre Magna şi Opel se vor împotmoli, grupul italian ar fi dispus să-şi reafirme interesul pentru această afacere.

Articolul vine la scurtă vreme după ce oficiali ai guvernului de la Berlin au declarat că nu vor ezita să ia în considerare ofertele îmbunătăţite ale celor care şi-au manifestat interesul pentru prealuarea Opel.

Se pare că premierul italian Silvio Berlusconi ar fi susţinut că guvernul pe care îl conduce e dispus să intervină pe lângă executivul german, pentru a sprijini o eventuală nouă ofertă Fiat.