Dubla tragedie a avut loc în Dakota de Nord, Statele Unite ale Americii. Dar se revine la caz deoarece părinţii suspectează faptul că şcoala a ascuns totul:

"Există o problemă reală în această școală și o pot spune cu îndrăzneală, pentru că știu că agresiunea continuă și că oamenii se uită în altă direcție", a declarat un părinte pentru The Sun.

Scott Privratsky, administrator al școlilor publice din Lacul Devil's, a declarat: "Districtul școlii nu va comenta".

Suferința lor a rămas necunoscută în familiile lor, care au acceptat în totalitate situația de fapt a celor două fete, cu iubire și afecțiune, după ce şi-au  mărturisit sexualitatea. Mamele și tații celor două fete, de fapt, nu se gândeau că ele suferă atât de mult în viața lor cotidiană.

Madiesen Foxx Paulsen și-a luat viața cu un pistol al tatălui său, iar  Sophia Leaf-Abrahamson a urmat-o spânzurându-se la subsolul locuinței, câteva săptămâni după. Două tragedii uriașe care au dat peste cap viața celor două familii americane.

Acum părinții caută prin computerele fetelor pentru a găsi indicii care au dus la această tragedie deoarece sunt surprinşi de faptul că profesorii care au ştiut ce se întâmpla la şcoală au tăcut, notează thesun.

.

 

Citește și: