Evenimentul Zilei > Actualitate > Două fetiţe de 11 ani s-au SINUCIS. Erau lesbiene. Şcoala acuzată că ŞTIA de AGRESIUNI
Două fetiţe de 11 ani s-au SINUCIS. Erau lesbiene. Şcoala acuzată că ŞTIA de AGRESIUNI

Două fetiţe de 11 ani s-au SINUCIS. Erau lesbiene. Şcoala acuzată că ŞTIA de AGRESIUNI

Victime ale hărțuielilor și ale jignirilor colegilor de școală, din cauza că erau lesbiene la doar 11 ani, cele două fete se sinucid la câteva zile una de alta. Iar acum, familiile suspectează faptul că profesorii ştiau ce li se întâmplă celor două fetiţe.

Dubla tragedie a avut loc în Dakota de Nord, Statele Unite ale Americii. Dar se revine la caz deoarece părinţii suspectează faptul că şcoala a ascuns totul:

"Există o problemă reală în această școală și o pot spune cu îndrăzneală, pentru că știu că agresiunea continuă și că oamenii se uită în altă direcție", a declarat un părinte pentru The Sun.

Scott Privratsky, administrator al școlilor publice din Lacul Devil's, a declarat: "Districtul școlii nu va comenta".

Suferința lor a rămas necunoscută în familiile lor, care au acceptat în totalitate situația de fapt a celor două fete, cu iubire și afecțiune, după ce şi-au  mărturisit sexualitatea. Mamele și tații celor două fete, de fapt, nu se gândeau că ele suferă atât de mult în viața lor cotidiană.

Madiesen Foxx Paulsen și-a luat viața cu un pistol al tatălui său, iar  Sophia Leaf-Abrahamson a urmat-o spânzurându-se la subsolul locuinței, câteva săptămâni după. Două tragedii uriașe care au dat peste cap viața celor două familii americane.

Acum părinții caută prin computerele fetelor pentru a găsi indicii care au dus la această tragedie deoarece sunt surprinşi de faptul că profesorii care au ştiut ce se întâmpla la şcoală au tăcut, notează thesun.

.