Fetiță bătută cu bestialitate la Brașov. Ceilalți copii au făcut cerc și au filmat totul. Video

Fetiță bătută cu bestialitate la Brașov. Ceilalți copii au făcut cerc și au filmat totul. Video

Imaginile zilei vin de la Brașov. Pe siteul brasov.net a apărut o înregistrare video unde mai multe fete agresează cu pumnii și picioarele o altă fată care este în genunchi la pământ în dreptul unui gard.

Situația este revoltătoare la Brașov. Imaginile se pare că au fost filmate la finalul săptămânii, în cartierul Astra din localitate. Din imagini se vede cum mai multe fete bat cu bestialitate o altă colegă, chiar sub ochii celorlalți copii.

Agresată cu bestialitate

Culmea, niciunul dintre martori nu a intervenit să îi oprească, mai mult aceștia au filmat evenimentul.

În imaginile filmate de unul dintre copii se vede cum o fată o agresează pe una din colegele de la locul de joacă care stă ghemuită la pământ. Mai mult, această o forțează să îi sărute papucii iar apoi o lovește cu bestialitate. Pe rând, alte două colegele de la locul de joacă continuă să o lovească pe fata care încearcă să se apere punându-și mâinile în față.

Ne puteți urmări și pe Google News

Inspectoratul Județean de Poliție a pornit o anchetă

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.” a transmis Comisar de poliție Alina-Maria IVAN, pentru brasov.net