SUNWAVES Festival deschide porțile în seară de Joi 15 August, iar distracția continuă până Marți 20 August. Festivalul care a pus România pe harta globală a clubbingului promite un line-up divers, păstrând specificul și stilul caracteristic ce l-a popularizat din 2007 până azi.

La ediția cu numărul 26, vor lua cu asalt pupitrul artiști precum Richie Hawtin, Dubfire, DJ Sneak, Joseph Capriati, Rhadoo, Prâlsea, Petre Inspirescu, Cezar, Paco Osuna, Dan Andrei, Gaiser și mulți alții.

Festivalul SUNWAVES oferă publicului puține informații în ceea ce privește timetable-ul, iar acest lucru reprezintă cel mai mare atu!

În cadrul festivalului, de-a lungul timpului, s-au doborât recorduri mondiale la durata seturilor. Marco Carola a dat tonul cu un maraton de 24h, stârnind o competiție colegială, iar artistul premiat la Grammy’s Music Awards, Dubfire a reușit să mixeze timp de 25h la ediția de vară din 2018.

Însă în data de 29 Aprilie 2019 recordul absolut al festivalului este deținut de italianul Joseph Capriati, care a întreținut peste 3000 de oameni prezenți constant la scena sa, timp de 27 de ore! Acest fenomen este unic în lume, iar participanții pot asculta artiștii favoriți ore în șir.

Artiștii români au un loc special în cadrul festivalului, aceștia fiind apreciați atât de publicul român, cât și cel străin. Deoarece s-a creat un adevărat fenomen muzical pornind de la cei 3 DJ și producători Rhadoo, Petre Inspirescu și Raresh, care fac parte din proiectul [a:rpia:r], muzica electronică românească are publicul ei caracteristic, iar foarte mulți artiști internaționali au influențe din această zonă în seturile lor.

SUNWAVES Festival nu își dorește să facă niciun compromis atunci când vine vorba de artiștii invitați, de aceea aceștia sunt programați să mixeze la scenele specifice fiecărui subgen muzical, mulți dintre ei fiind invitați încă de la primele ediții, nepunandu-se accentul pe hype-ul unui artist, ci pe calitatea muzicii și integrarea să în conceptul festivalului.

Te-ar putea interesa și: