Oamenii devin din ce in ce mai precauti din punct de vedere financiar, iar termoizolarea, in prima instanta prin geamuri termopan este o prima investitie care genereaza rezultate benefice pe termen lung.Tamplaria veche este inlocuita din motive evidente, iar in cazul constructiilor noi e clar ca geamurile termopan sunt o norma actuala.

Alegerea un companii de unde sa achizitionam geamuri termopan se face in principiu dupa cateva lucruri de care, daca tinem cont, stim ca facem alegeri corecte. In primul rand, ne asiguram ca geamurile produse sau distribuite de compania respectiva sunt de calitate inalta, cu materiale performante si nu reciclate.

Apoi, un punct in plus il primeste o firma care asigura atat montarea cat si serviciile de mentenanta in urmatorii ani, pentru ca performanta termica a acestor geamuri sa ramana neschimbata.

De exemplu, la schimbarea anotimpurilor geamurile trebuie reglate (de catre profesionisti, bineinteles), pentru a fi optime conditiilor de temperatura si a avea o durata lunga de viata. In cele din urma, preferabil e ca firma respectiva sa aiba experienta de cel putin cativa ani si sa comunice clar cu clientii fiecare detaliu care sa le asigure conditii optime de utilizare a ferestrelor.

Acum stim dupa ce sa ne orientam cand decidem sa achizitionam geamuri termopan.

Beneficiile instalarii geamurilor termopan

  • Izolarea si eficienta termica – Acestea sunt probabil cele mai importante beneficii. Geamurile termopan sunt izolatoare foarte bune care reusesc sa mentina racoarea in casa vara si caldura iarna, iar condensul care ne da tuturor batai de cap este diminuat sau eliminat. Economia financiara e astfel garantata, iar pe termen lung, aceasta este foarte considerabila.

 

  • Protectie – Lasand deoparte izolarea termica, geamurile termopan protejeaza locuinta in primul rand de soare.

 

Sticla permite luminii sa treaca, iar datorita naturii sale, caldura este “filtrata”. Din punct de vedere sonor, atat sticla cat si sistemul etans asigura reducerea drastica a zgmotelor venite din exterior.

 

  • Rezistenta – Materialele folosite sunt unele dedicate si performante. Ce inseamna asta? Asta inseamna ca atat cadrul cat si sticla sunt foarte rezistente la lovituri accidentale, impacturi, vibratii sau alte tipuri de agresiuni care pot proveni din interior sau din exterior.
  • Durabilitate si mentenanta – Daca alegem geamuri termopan de la companii de incredere care le monteaza corespunzator si le verifica anual,  acestea au o durata foarte lunga de viata, ceea ce face din ele o investitie excelenta.

 

Astfel, reamintim ca e necesar ca geamurile sa fie reglate sezonier iar feroneria unsa anual pentru a ne bucura de eficienta maxima pentru o perioada lunga de timp.Alege o companie serioasa care produce geamuri termopan din materiale de calitate excelenta, care asigura montarea corecta a acestora, dar si consultanta atunci cand poate nu esti suficient de lamurit sau informat in legatura cu alegerea corecta pentru tine.

Nu merita sa cheltuim bani pe geamuri de proasta calitate, chiar daca din punct de vedere financiar ne fac cu ochiul.

Pe termen lung, geamurile termopan sunt economice din multe puncte de vedere. SecuritInternational.ro e o companie cu o experienta foarte vasta si deschisa catre sfaturi, consultanta prompta, o echipa de profesionisti si, bineinteles, geamuri termopan de cea mai inalta calitate.

Date de contact

  • Telefon: 021 321 31 77

 

  • E-mail: [email protected]
  •  
  • Adresa: Strada Agricultori, nr.113 – Sectorul 2, Bucuresti

(P)