Femeia trăsnită miercuri seară, în stare critică

Femeia trăsnită miercuri seară, în stare critică

O femeie se află în stare critică, la Terapie intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală, după ce, miercuri, a fost lovită de trăs net aproape de intrarea în Mogoşoaia.

Alţi trei bucureşteni, şi ei trăsniţi în timpul furtunii care a durat o oră, de la 21.00 la 22.00, sunt în afara oricărui pericol. Cele patru persoane se aflau, înaintea furtunii care a măturat Bucureştiul, într-o staţie RATB din faţa unei bezinării din apropierea liniei de centură a oraşului, înainte de intrarea în Mogoşoaia. Când a început ploaia, s-au adăpostit sub un copac, care a fost lovit de fulger.

Una dintre victime a intrat în stop cardiorespirator, dar a fost resuscitată. „Din păcate, femeia a stat o perioadă de timp în stop până au venit medicii. Starea ei este critică, mai ales că pe durata stopului cardiorespirator nu există activitate cerebrală. Vom face evaluarea neurologică”, a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca şi coordonatorul SMURD Bucureşti, citat de Mediafax.

Pentru zilele următoare, Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă tot vreme instabilă, cu maxime termice de până la 31 de grade C şi minime între 11 şi 20 de grade C. Va ploua în mai multe zone din ţară, cantităţile de apă depăşind local 20 l/mp şi izolat 35 l/ mp, în zonele de deal şi de munte.

Ne puteți urmări și pe Google News