Evenimentul Zilei > International > Cine e femeia MISTERIOASĂ care îl însoţeşte pe liderul nord-coreean Kim Jong-un
Cine e femeia MISTERIOASĂ care îl însoţeşte pe liderul nord-coreean Kim Jong-un

Cine e femeia MISTERIOASĂ care îl însoţeşte pe liderul nord-coreean Kim Jong-un

În ultima vreme, liderul nord coreean Kim Jong-un a avut mai multe apariţii publice alături de o femeie misterioasă, potrivit mediafax.ro. Identitatea tinerei brunete, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani, este necunoscută, presa sud-coreeană vehiculând mai multe variante.

În cursul zilei de ieri, televiziunea din Coreea de Nord a difuzat imagini cu Kim Jong-un, alături de mai mulţi înalţi oficiali şi de o femeie. Reportajul fusese filmat cu prilejul unei ceremonii de omagiere a lui Kim Il-sung, bunicul actualului lider.
Aceeaşi tânără, tunsă scurt şi îmbrăcată într-o ţinută de culoare închisă, a fost surprinsă alături de liderul nord coreean şi la un concert oferit de orchestrată naţională vinerea trecută.
Identitatea tinerei a creat o adevărată dezbatere, mass-media din Coreea de Sud alocând mai multe articole acestui subiect. Astfel, în timp ce o parte dintre jurnaliştii sud coreeni susţin că tânăra ar fi Yo-jong, sora lui Kim Jong-un, care ar fi studiat împreună cu acesta în Elveţia, în anii `90, alţii consideră că femeia ar fi de fapt partenera liderului nord coreean.
Potrivit cotidianului sud coreean JoongAng Ilbo, misterioasa femeie ar fi Hyon Song-wol, o celebră cântăreaţă din Coreea de Nord care ar fi amanta liderului nord-coreean.
În schimb, profesorul Yang Moo-jin, de la Universitatea pentru Studii Nord Coreene, consideră că este puţin probabil că femeia ar putea fi amanta lui Kim Jong-un, "primele doamne" nord coreene apărând rareori în public. Mai plauzibilă ar fi varianta ca tânăra să fie sora sau poate "fiica unei foste amante a fostului lider, fapt ce i-ar permite lui Kim Jong-un să afişeze solidaritatea din cadrul clanului conducător".

Foto: http://koreajoongangdaily.joinsmsn.com

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: