POVESTEA INCREDIBILĂ a femeii care a NĂSCUT în mijlocul URAGANULUI SANDY

POVESTEA INCREDIBILĂ a femeii care a NĂSCUT în mijlocul URAGANULUI SANDY

Pe lângă mărturiile terifiante şi imaginile apocaliptice despre ravagiile lăsate în urmă de uraganul Sandy pe Coasta de Est a Statelor Unite, ies la iveală şi poveşti incredibile, care demonstrează încă o dată că viaţa nu-şi opreşte cursul firesc, nici măcar atunci când furia naturii devine greu de imaginat.

O astfel de poveste este cea a Christinei Schleppy, o femeie din New Jersey care a adus pe lume un băieţel chiar atunci când uraganul Sandy a lovit oraşul, potrivit Daily Mail.

  • BILANŢUL uraganului SANDY. ZECI DE MORŢI şi milioane de oameni afectaţi | FOTOGALERIE 

Însărcinată în 35 de săptămâni, Christine a început să aibă contracţii chiar în momentul în care locuitorii din New Jersey erau avertizaţi să se adăpostească din calea uraganului, iar sistemul de urgenţă era aproape suprasolicitat. când uraganul Sandy a lovit New Jersey. Soţul ei, David, şi-a dat seama că, oricât de gravă ar fi situaţia din oraş, au nevoie urgentă de o ambulanţă. "Ştiam că sunt mulţi copaci la pământ şi drumuri închise în stânga şi în dreapta", povesteşte bărbatul, adăugând că un echipaj medical a reuşit să ajungă până la casa familiei sale.  Însă, greul de acum avea să înceapă. Iniţial, echipajul de pe ambulanţă a încercat să o transporte pe gravidă la spitalul din Princenton, dar maşina s-a împotmolit pe drum, în noroi.

  • Uraganul SANDY Stare de CATASTROFĂ la New York! Un DIG s-a rupt în apropiere de New Jersey! | VIDEO 

Cum durerile Christinei deveniseră din ce în ce mai mari, au apelat la ajutorul unei maşini de pompieri, care a reuşit să treacă peste obstacolele de pe şosele şi au transportat-o pe gravidă la un spital provizoriu, amenajat într-o sală de sport a unei biserici.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Cu siguranţă a fost foarte stresant acest drum", a mărturisit David Schleppy.

Dar întreaga aventură s-a terminat cu bine, Christine aducând pe lume un băieţel sănătos, căruia i-a pus numele Liam Alexander. CITIŢI ŞI:

  • Cât îi costă URAGANUL SANDY pe americani
  • O româncă în mijlocul URAGANULUI SANDY. O poveste spectaculoasă şi IMAGINI IMPRESIONANTE de la faţa locului 
  • CLICK AICI PENTRU A VEDEA FOTOGALERIA CU URAGANUL SANDY