Felix Tătaru, în conducerea lumii publicităţii

Felix Tătaru, în conducerea lumii publicităţii

Felix Tătaru, directorul agenţiei de publicitate GMP, a fost numit vicepreşedinte al IAA Worldwide, în cadrul Congresului Mondial al Asociaţiei Internaţionale de Advertising (IAA).

Din această funcţie, Felix Tătaru are responsabilităţi de comunicare internă, externă şi are în grijă şi site-ul www.iaaglobal.org. „Am ambiţia de a face o campanie globală «made in Romania» pentru IAA Worldwide“, a declarat directorul GMP.

„Toată lumea vorbeşte de noi aici, la Washington. Suntem precum Cenuşă reasa care peste noapte a devenint prinţesă. Pentru IAA România, această numire înseamnă expunere la standardele cele mai înalte, la nivel global; pentru mine, ocazia de a face lucruri cu vizibilitate globală“, a continuat el.

Felix Tătaru a fost recomandat pentru funcţia de vicepreşedinte al IAA Worldwide de Erich Buxbaum, European Area Director, datorită rezultatelor României. „Tot el ne-a recomandat pentru Tulip Award, unde suntem finalişti“, a spus Tătaru. La fiecare doi ani, Congresul Mondial IAA aduce la un loc lideri în domeniul afacerilor, precum şi executivi în industria comunicării în cea mai mare reuniune de acest gen din lume.

Ne puteți urmări și pe Google News