Felipe Massa, invincibil la Istanbul

Felipe Massa, invincibil la Istanbul

Scuderia Ferrari a realizat ieri, la Istanbul, a doua "dubla" in actuala editie a Campionatului Mondial de Formula 1.

Brazilianul Felipe Massa s-a impus in Marele Premiu al Turciei, a 17-a etapa a sezonului, dupa ce a condus cursa de la inceput pana la final.

Sud-americanul i-a devansat pe coechipierul sau, finlandezul Kimi Raikkonen, si pe spaniolul Fernando Alonso (McLaren-Mercedes).

Aflata la a treia editie, etapa din Turcia a Marelui Circ a fost castigata pentru a doua oara consecutiv de Felipe Massa. „Este fantastic. Imi place aceasta pista si iubesc Istanbulul”, a declarat sud-americanul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Britanicul Lewis Hamilton, lider la „general”, a incheiat cursa pe pozitia a cincea, dupa ce a avut probleme cu una dintre roti. Urmatoarea etapa a Campionatului Mondial se va desfasura pe 9 septembrie, in Italia.

Clasamente generale

Piloti

1. Lewis Hamilton (Marea Britanie)......................84 puncte 2. Fernando Alonso (Spania)..............................................79 3. Felipe Massa (Brazilia)....................................................69

Constructori

1. McLaren-Mercedes...........................................148 puncte 2. Ferrari................................................................................137 3. BMW Sauber......................................................................77