Evenimentul Zilei > Actualitate > Făcea trotuarul, dar nu de nevoie. Secretele primului transexual mafiot
Făcea trotuarul, dar nu de nevoie. Secretele primului transexual mafiot

Făcea trotuarul, dar nu de nevoie. Secretele primului transexual mafiot

Toată lumea din Napoli ştia că Ketty făcea trotuarul, dar nu de nevoie. Această femeie nu prea frumoasă nu avea nevoie de bani, din motive...bine întemeiate: făcea trafic de droguri, avea un clan de mafioţi aflat la ordinele ei, şi o avere mai mult decât considerabilă.

Nimic deosebit pentru o poveste reală cu mafioţi, doar că în buletin, Ketty se numea Ugo! Ugo Gabriele, 27 ani, transsexual si camorrist. Sau cum îi plăcea să îşi spună: "camorrist-şef". După cum notează presa italiană, Ugo a reuşit, ca transexual, performanţa de a ajunge "la vârf" în Mafie, organizaţie patriahală prin excelenţă. "Când Ugo era doar Ketty, ieşea seara în zona gării centrale din Napoli şi îşi aştepta clienţii în maşină. Amatorii stăteau cuminţi la coadă, aşteptând să le vină rândul", notează şi panorama.it
Revoluţie în domeniu
Povestea lui Ugo datează din 2006 şi a fost pentru prima oara când la capătul unei anchete a iesit la suprafaţă o situaţie de acest gen. Cazul a produs uimire, deoarece s-a presupus că în interiorul Camorrei regulile se schimbaseră, nu numai regulile…de onoare, adică cele potrivit cărora pe vremuri era interzis să omori copii şi femei. "Cazul lui Ugo este deosebit. În ceea ce îi priveşte pe transexuali, aceştia nu puteau aspira la o altă poziţie decât aceea de carne de tun sau de dealeri de droguri, în cel mai bun caz", comentează analiştii italieni.
Până în prezent se consideră că Ketty a făcut revoluţie în domeniu, anulând una dintre cele mai vechi reguli ale Camorrei, aceea conform căreia şeful este întotdeauna un bărbat, iar femeia îi poate lua locul doar în cazuri speciale, cu procură! Până la urmă, arestată fiind de carabinieri la finele unei anchete conduse de procurorii Direcţiei districtuale antimafia din Napoli, Ketty a redevenit Ugo Gabriele şi, după cum au titrat tabloidele, "nu mai da ordine nimănui"!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: