FBI: Spioana sexy Anna Chapman intrase în anturajul lui Obama. Pe cine vroia să cucerească rusoiaca

FBI: Spioana sexy Anna Chapman intrase în anturajul lui Obama. Pe cine vroia să cucerească rusoiaca

Spioana sexy Anna Chapman a fost la un pas de a prinde în capcana unei relații amoroase un membru marcant din anturajul președintelui Barack Obama, susține un oficial din cadrul serviciilor de informații americane.

Oficialul FBI Frank Figliuzzi a afirmat într-un reportaj televizat că celebra spioană născută în Rusia s-ar fi apropiat destul de mult de nucleul din jurul liderului de la Casa Albă pentru a-i ”deranja” pe cei din contra-spionajul american.

Agenta cu părul roșu a fost ”tot mai aproape de cineva din primul eșalon al conducerii... a fost suficient de aproape încât să ne deranjeze”,  a afirmat oficialul FBI. ”Nu am mai putut permite ca acest lucru să continue”, a mai spus acesta. Figliuzzi a refuzat însă să dezvăluie identitatea responsabilului din administrația Obama. Dacă este reală, dezvăluirea că Anna Chapman, în vârstă de 30 de ani, ar fi reușit să pătrundă în cercurile apropiate lui Obama, va reaprinde dezbaterile legate de abilitățile rusoaicei de a spiona, scrie ”Daily Mail”.

Chapman, care se pare că lucra sub acoperire în domeniul imobiliar în Manhattan, a fost arestată, alături de nouă colege, în iunie 2010, de FBI. Deși numele său s-a aflat în centrul unui scandal de spionaj, specialiștii susțineau că tânăra a fost ineficientă ca agent de informații și că nu a reușit să afle mai mult decât dacă ar fi dat căutare pe Google. Născută Anna Vasilievna Kușicienko, rusoaica și-a luat numele de Chapman după mariajul cu britanicul Alex Chapman.

Ne puteți urmări și pe Google News