Evenimentul Zilei > Monden > Favoritul lui Gigi Becali marchează și în afara terenului. Iubita e o cunoscută cântăreață
Favoritul lui Gigi Becali marchează și în afara terenului. Iubita e o cunoscută cântăreață

Favoritul lui Gigi Becali marchează și în afara terenului. Iubita e o cunoscută cântăreață

Fotbalistul atât de lăudat de patronul FCSB, Dragoș Grigore punctează și în afara terenului de joc. El se iubește cu una dintre cele mai frumoase cântărețe ale noului val din muzica românească.

Deși relația jucătorului cu superba Aza Gabriela, o tânără cântăreață a cărei prezență este imposibil de ignorat, se vrea a fi una discretă, reporterii wowbiz.ro au aflat mai multe picanterii.

Cântăreața care, de curând, a dat lovitura cu o melodie cântată alături de Florin Baboi și Ticy, a dezvăluit felul în care s-au cunoscut și este, cu adevărat, romantic. „El mi-a scris pe Instagram timp de o lună, cred. Eu nu i-ar răspuns, deloc. Dar, la un moment dat, a reacționat la in Instastory de-al meu, eu am reacționat la unul de-al lui și am început să vorbim. Apoi, ne-am văzut la un restaurant din Herăstrău.

Dar am mers acolo, cel puțin eu, fără să am în cap să fim împrenă… Dar, după ce am stat de vorbă cu el, mi-am dat seama că este o chimie extraordinară între noi. Nu a durat mult și ne-am spus că ne iubim, reciproc, că sentimentele noastre sunt cât se poate de serioase”, ne-a dezvăluit Aza. Și, mai mult chiar, precizează frumoasa cântăreață, Dragoș Nedelcu este un romantic și acum, la un an de când sunt împreună.

„După ce am fost la emisiunea online WOWbiz.ro, mi-a trimis un buchet de flori. Îmi face tot felul de surprize din acestea, mici, dar foarte frumoase, îmi arată că să gândește la mine, că este foarte atent. Iar asta, eu, ca femeie, nu pot decât să ador”, ne-a mai spus Aza Gabriela.

Dragoş Nedelcu, 23 de ani, a fost unul dintre cei mai lăudaţi jucători de către Gigi Becali după meciul CFR Cluj-FCSB 1-0, din luna iunie. Din păcate pentru el, acela a și fost meciul în care s-a accidentat extrem de grav și fost scos pe targă de pe teren, iar verdictul a fost o ruptură de ligamente la genunchi. De altfel, din acest motiv, Dragoș Nedelcu a fost la Roma, s-a operat, iar recuperarea lui, teoretic, se întinde pe parcursul a jumătate de an, chair dacă, deja, lucrurile s-au îmbunătățit substanția.

„Se simte bine, se recuperează foarte repede. Probabil va mai avea puțin de stat pentru că evoluția de după operație este una atât de bună încât i-a suprins și pe medici. Abia aștepată să se întoarcă pe teren”, ne-a spus frumoasa iubită lui Dragoș Nedelcu, cântăreața Aza Gabriela.

Născută la Călărași, Aza, pe numele ei Gabriela Amzaru, a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar din acel moment a susținut sute de concerte, după ce-a semnat un contract de colaborare cu Adrian Sână, fostul membru al trupei Akcent. Aza iubește fotbalul și nu lipsește de pe stadioane, cu atât mai mult cu cât este una dintre fanele înfocate ale echipei la care joacă iubitul ei, Dragoș Nedelcu.

De curând, alături de Florin Baboi și Ticy, iubita lui Dragoș Nedelcu, Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu, a lansat o piesă, „Mi-am tatuat iubire”, cu care face furori.