Evenimentul Zilei > Social > Farsă de moravuri
Farsă de moravuri

Farsă de moravuri

IAȘI. Duminică, de la ora 19.00, Teatrul Național Vasile Alecsandri propune „Pălăria florentină”, de Eugene Labiche. Este o farsă plină de comic de situație, de moravuri, trădare, o poveste de amor între doi tineri.

CLUJ-NAPOCA. Până pe 31 ianuarie puteți vizita Târgul de gastronomie și tradiții. La eveniment vor participa producători tradiționali alimentari și non-alimentari, meșteșugari…

BRAȘOV. Cursuri de artă la Opera Brașov. Proiectul se adresează copiilor și tinerilor, cu vârste cuprinse între 6 – 15 ani și vizează repunerea în prim-plan a meseriilor din culisele de spectacol, începând cu pregătirea intrării artiștilor pe scenă și până la ultimele detalii.

SIBIU. Sub sloganul „Fotbal curat, fără patroni”, astăzi, în Sala Transilvania, Voința Sibiu, FC Argeș 1953 Pitești, FC Vaslui 2002 și Politehnica Timișoara, echipe care au avut tăria de a o lua de la capăt își vor demonstra abilitățile în fața suporterilor.

GALAȚI. Astăzi, de la ora 18.00 Teatrul muzical „Nae Leonard” a programat „Liliacul”, de Johann Strauss fiul, Nicoleta Maier în rolul principal.

Ultima oprire a caravanei „Românii au talent”

BUCUREȘTI. Luni, 12 ianuarie, începând cu ora 10.00, toți cei interesați să se înscrie în show-ul de la Pro TV sunt invitați la Hotel Phoenicia din București, pentru a-și arăta talentul și a demonstra că pot primi titlul de cel mai talentat român. Aceasta este ultima preselecție.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.