Noul magazin din Katerini este amplasat în centrul orașului, într-o zonă intens circulată pietonal, păstând conceptul unitar și modern al tuturor magazinelor de brand Farmec.

”Produsele noastre sunt apreciate de consumatorii din Grecia și ne dorim să fim cât mai aproape de cei care îndrăgesc mărcile noastre. În cadrul magazinului recent inaugurat, consumatorii se vor bucura de brandurile recunoscute ale companiei Farmec și vor primi recomandări profesioniste din partea personalului specializat”, a spus Mircea Turdean, Directorul General Farmec.

Centrul comercial din Katerini este al doilea magazin de brand Farmec deschis pe piața elenă, partenerul G2D SPC având în plan să continue deschiderea de noi magazine și în alte localități importante.

Primul magazin de brand Farmec inaugurat în afara țării este situat în Sharjah, Emiratele Unite Arabe, și a fost deschis în 2003. De asemenea, Farmec deține din 2013 un magazin de brand și în Budapesta, într-o clădire monument istoric din zona Corvin. În cadrul centrului comercial din Budapesta, funcționează și un salon cosmetic unde consumatoarele beneficiază de tratamente de înfrumusețare cu ajutorul produselor Farmec și recomandări specializate pentru păstrarea frumuseții naturale.

sursa: retail-fmgc

Te-ar putea interesa și: