Evenimentul Zilei > Actualitate > Fără violență în școli. Proiect extins în 20 de licee din București, Brașov, Ilfov și Prahova
Fără violență în școli. Proiect extins în 20 de licee din București, Brașov, Ilfov și Prahova

Fără violență în școli. Proiect extins în 20 de licee din București, Brașov, Ilfov și Prahova

Proiectul „Viața Fără Violență - ediția 2015” a fost lansat vineri, în cadrul unei festivități organizate la Palatul Național al Copiilor, din București. Inițiatoare al acestui proiect este Asociația „Viața Fără Violență”, condusă de avocata Mihaela Olaru.

 La festivitatea de lansare a proiectului, în care și EVZ este partener, au participat zeci de elevi și de profesori din unitățile de învățământ preuniversitar care au fost implicate în proiectul de anul trecut. Totodată, la evenimentul „moderat” de realizatorul TV Dan Antonescu, au fost prezenți și specialiști din justiție, poliție, reprezentanți ai Prefecturii, Primăriei, ai Inspectoratului Școlar al Municipiului București, precum și consilierul prezidențial Iulia Huiu, care a prezentat mesajul și felicitările din partea președintelui României, Klaus Iohannis. „Președintele vă urează să creșteți acest proiect pas cu pas și să ne vedem și în anii care urmează”, a spus Iulia Huiu.