Evenimentul ZileiSocialFără CĂLDURĂ şi AZI! „Mint de îngheață caloriferele craiovenilor”

Fără CĂLDURĂ şi AZI! „Mint de îngheață caloriferele craiovenilor”

Fără CĂLDURĂ şi AZI! „Mint de îngheață caloriferele craiovenilor”
Mii de craioveni au stat și astăzi în frig, la două zile de la producerea avariei la Complexul Energetic Oltenia (CEO) și la ivirea unor probleme la un punct termic (PT10) aparținând SC Termo Craiova SRL. Caloriferele din locuințele acestora au rămas în continuare reci, deși au primit asigurări atât de la producătorul de agent Termic, cât și de la furnizorul de căldură al orașului că în cursul zilei de duminică, începând cu ora 19.00 populația orașului Craiova va avea căldură.

La două zile de la producerea avariei de la CEO, când a crăpat unul dintre cazanele care produc agent termic primar , iar orașul Craiova a rămas fără căldură, mii de craioveni nu aveau locuințele încălzite. Cu toate promisiunile venite din partea reprezentanților CEO și cei ai SC Termo Craiova SRL că orașul Craiova va avea duminică începând cu ora 19.00 căldură, acest lucru nu s-a întâmplat.

Cei mai afectați au fost locuitorii din Craiovița Nouă, care astăzi la ora prânzului nu aveau în casă mai mult de 10 grade , iar caloriferele erau reci. Este vorba de proprietarii din asociațiile 25 și 33 din Craiovița Nouă care din momentul producerii avariei la CEO nu au mai primit căldură. Pe lângă consecințele avariei produse la CEO, au avut probleme și în punctul termic PT 10, care le furnizează agent termic, titrează gds.ro


Accesează: