Evenimentul ZileiSocial„Fantoma de la Operă”, succes de casă peste așteptări

„Fantoma de la Operă”, succes de casă peste așteptări

„Fantoma de la Operă”, succes de casă peste așteptări
Premiera „Fantoma de la Operă”, de Andrew Lloyd Webber, în regia lui Stephen Barlow, care va avea loc astăzi, de la ora 19.00, va inaugura noua sală a Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” din Capitală, prima clădire de teatru construită în România după anul 1989.

 Spectacolul, dar și distribuţia ce îi reunește pe Adrian Nour (Fantoma), Irina Baianţ (Christine Daaé), Florin Ristei (Raoul), artiști apreciați de la „Vocea României” și „X Factor” au făcut ca biletele la primele două reprezentații să se vândă în mai puțin de două ore, iar pentru următoarele două spectacole, pe 27, respectiv 28 ianuarie, să se epuizeze în mai puțin de trei ore. „Mă bucur mult că fac parte din distribuția acestui spectacol. E și o mare responsabilitate pentru că e cel mai de succes musical al tuturor timpurilor și rolul ce mi-a fost încredințat a fost jucat de atâția mari interpreți. Echipa e minunată și simt ca vom reuși împreună să facem un spectacol frumos!”, a spus Adrian Nour pentru EVZ.

Spectacolul pus în scenă la Bucureşti reprezintă un dublu eveniment. Pe de o parte, premiera naţională a unui musical care a scris istorie, dar şi acordarea drepturilor de producţie de către The Really Useful Group Theatre Company Ltd. (proprietara drepturilor de autor, cu sediul în Londra), informează Teatrul „Ion Dacian”.


Accesează: