Evenimentul Zilei > Actualitate > Fani ai seriei KILL BILL, atenţie: Tarantino A DEZVĂLUIT în premieră INFORMAŢII despre KILL BILL 3 – Video
Fani ai seriei KILL BILL, atenţie: Tarantino A DEZVĂLUIT  în premieră INFORMAŢII despre KILL BILL 3 – Video

Fani ai seriei KILL BILL, atenţie: Tarantino A DEZVĂLUIT în premieră INFORMAŢII despre KILL BILL 3 – Video

Quentin Tarantino a făcut declaraţii foarte importante despre filmul care a intrat în istoria cinematografiei.

Regizorul a relansat speculaţiile potrivit cărora vrea să regizeze un al treilea film din seria "Kill Bill". Tarantino a spus că nu ar fi “surprins” dacă The Bride, personajul jucat de Uma Thurman, ar apărea încă o dată în celebra franciză.

Într-un interviu pentru revista Variety, regizorul american a spus că a discutat cu Thurman despre posibilitatea ca ea să interpreteze încă o dată rolul The Bride.

“Nu m-am angajat în mod concret, nu mă angajez deocamdată, dar nu m-ar surprinde deloc dacă The Bride ar avea încă o apariţie, înainte ca totul să fie spus şi făcut. Am stat puţin de vorbă cu Uma despre acest proiect. Aş putea acum să folosesc unele dintre materialele pe care le-am scris şi care nu au ajuns în precedentele două filme şi mi-am spus aşa: «OK, acum, după 13 ani, ce s-o mai fi întâmplat cu Sofie Fatale, ce s-o fi mai întâmplat cu Elle Driver?”, a spus Quentin Tarantino.

Quentin Tarantino este câştigător al trofeului Palme d'Or de la Cannes cu filmul "Pulp Fiction", din 1994, şi a două premii Oscar pentru scenariile filmelor "Pulp Fiction" şi "Django Unchained".

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: