Familia Keller, găsită în Botoşani

Familia Keller, găsită în Botoşani

Familia de germani, dispărută la sfârşitul anului trecut, a fost găsită.

Cetăţenii din Germania se află la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, informează Poliţia Română.

Ion şi Maria Keller, cetăţeni germani de origine română, şi fiul lor Dennis, au fost declaraţi dispăruţi în 3 ianuarie de către Petru Savu. Acesta este fratele Mariei Keller.

„Au venit din noiembrie la noi acasă pentru a petrece sărbătorile împreuna. Înainte de Crăciun, au plecat prin ţară cu maşina, un WW Passat de culoare albastru închis metalizat. Am mai vorbit la telefon în noiembrie ultima dată şi dupa aceea nu am mai aflat nimic de ei. Ultimul care a vorbit cu ei este fratele meu, Daniel. Dacă am văzut că nu sunt nici în Germania i-am dat disparuţi la Poliţie. Rudele cumnatului meu din Germania au anunţat dispariţia şi acolo”, declara Petru Savu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fratele acestuia, Daniel Savu, care a vorbit ultima oară la telefon cu soţii Keller, a refuzat să mai ofere informaţii, declarându-se copleşit de faptul că a fost sunat de foarte multi ziarişti. „Eu pe data de 24 am vorbit ultima oară cu sora mea. Da’ vreau să vă spun de acum că acest caz nu este cazul Elodia. Numai Diaconescu trebuie sa ma sune, ca în rest au sunat toţi. Pentru detalii cel mai bine să apelaţi la Poliţie, pentru că Poliţia ştie tot. Eu sunt la Poliţie acum”, a mai spus atunci Daniel Savu.