Evenimentul Zilei > Actualitate > Familia Bodnariu se mută DEFINITIV în România! Ancheta statului norvegian ÎMPOTRIVA LOR continuă
Familia Bodnariu se mută DEFINITIV în România! Ancheta statului norvegian ÎMPOTRIVA LOR continuă

Familia Bodnariu se mută DEFINITIV în România! Ancheta statului norvegian ÎMPOTRIVA LOR continuă

Familia Bodnariu, stabilită în Norvegia, a hotărât să se mute definitiv în România, după ce acestora le-au fost înapoiați copiii, în urma mai multe procese și anchete duse cu statul norvegian.

Cei cinci copii ai românului Marius Bodnariu și ai soției sale, de origine norvegiană, au fost luați de sub îngrijirea acestora, după ce fetița cea mai mare a povestit că primește corecții fizice de la părinți. De asemenea, familia Bodnariu a fost suspectată că a apelat la îndoctrinarea religioasă a copiilor. 

Aceștia au transmis un comunicat, prin care subliniază faptul că mutarea lor definitivă în România nu are legătură cu ancheta penală împotriva lor. 

”Dragii noştri, 

Cu o inima recunoscătoare şi plină de mulţumire faţă de Dumnezeu şi faţă de dumneavoastră, va aducem la cunoştinţă că ne-am hotărât să ne stabilim în România. După întoarcerea copiilor, mai cu seama în ultima vreme, am încercat să ne găsim intimitatea, liniştea şi pacea în familie prin a părăsi Naustdal şi a vizită România. Considerăm deja această că pe o reuşită din mai multe motive, ceea ce ne-a determinat să luăm decizia de a rămâne în România. 

Ne pare rău că nu am reuşit să comunicăm mai mult până în prezent dar am considerat potrivit să aşteptăm mai întâi o reacţie din partea oficialităţilor din Naustdal la scrisoarea de înştiinţare pe care am trimis-o în urmă cu câteva zile. 
Acum observăm că atenţia este deturnată de alte ştiri aşa că ne simţim liberi să anunţăm şi în mod public această schimbare. Sperăm că în continuare să găsim înţelegere din partea dumneavoastră, că până când ne vom găsi un loc unde să ne stabilim reşedinţa, ne este greu să onorăm invitaţii şi vizite. 

Legat de cazul cu poliţia dorim să facem câteva clarificări, nu este un caz nou, este acelaşi caz început în noiembrie 2015. Nu sunt date sau dovezi noi şi cu toate acestea ne surprinde decizia oficialilor de a continuă acest caz într-o astfel de manieră. 
Ne punem nădejdea în Dumnezeu şi în biruinţă definitivă pe care El o da. Ne rugăm că Dumnezeu să ne dea călăuzire, protecţie şi înţelepciune şi să va binecuvânteze pe toţi! 

Cu dragoste 

Marius, Ruth şi copiii.”, a fost mesajul transmis de părinți, potrivit www.armoniamagazineusa.com.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: