Evenimentul Zilei > Actualitate > FAKE NEWS în privința TRANSFERULUI lui Nicolae Stanciu. Impresarii au UMFLAT suma de transfer. Cât au plătit, de fapt, arabii”
FAKE NEWS în privința TRANSFERULUI lui Nicolae Stanciu. Impresarii au UMFLAT suma de transfer. Cât au plătit, de fapt, arabii”

FAKE NEWS în privința TRANSFERULUI lui Nicolae Stanciu. Impresarii au UMFLAT suma de transfer. Cât au plătit, de fapt, arabii”

Nicolae Stanciu s-a transferat de la Sparta Praga la Al Ahli pentru 7,5 milioane de euro, nu pentru 10 milioane, atât cât s-a speculat în presa din România.

Arabii de la Al Ahli au plătit pentru transferul lui Nicolae Stanciu aproximativ 7,5 milioane de euro. Informația a fost confirmată și de Marius Șumudică, antrenorul saudiților de la Al Shabab. „Șumi” a dat de înțeles că suma despre care s-a vorbit inițial 10 milioane de euro – a fost umflată de impresari. Anamaria Prodan este agentul care a intermediat mutarea lui Stanciu.

„Am înțeles că e vorba de mai puțini bani. Din ce se aude și din ce vorbesc localnicii, ar fi vorba de bani mai puțini și la transfer, dar și la salariu”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport. Întrebat de Gabi Balint dacă suma de transfer este 7,5 milioane de dolari, Șumudică a confirmat: „Da, cam așa! Sunt fel de fel de impresari care vorbesc, dar cam astea ar fi datele. Nu vreau să vă induc în eroare. Dar la nivel de zvon, asta am auzit la Jeddah. Nu știu care e adevărul și nu e problema mea”.