Evenimentul Zilei > Social > Facebook angajează români. Unde vor lucra aceștia
Facebook angajează români. Unde vor lucra aceștia

Facebook angajează români. Unde vor lucra aceștia

Facebook a anunțat că oferă locuri de muncă pentru români deși compania nu are încă birou la București. Facebook este interesată de specialisti cu diplomă și masterat.

Facebook a publicat pe pagină de Cariere un anunț potrivit căruia caută specialiști români, pe care vrea să-i angajeze la sediul sau din Dublin, Irlanda.

“Angajăm Market Specialists pentru piață din România, iar din această poziție vei deveni o voce a comunitățîi și vei găși soluțîi cu impact în lumea reală. Vei face parte din echipa noastră de Market Operations, care este în continuă creștere și care se asigura că platfomele noastre sunt sigure pentru utilizatorii noștri”, informează Facebook, în anunțul postat pe pagină de Cariere.
Potrivit anunțului de angajare, specialiștii IT pe care îi caută compania vor avea un rol cheie în păstrarea securitățîi platformei online. Din această poziție, aceștia vor identifica potențialele abuzuri și vor rezolva probleme de securitate ale conturilor utilizatorilor.

Cei interesați de jobul oferit de Facebook trebuie să fie absolvenți de facultate sau de master, de preferat cu studii în domeniul matematicii sau științelor, și trebuie să aibă o experiență relevanță de cel puțîn doi ani. De asemenea, cunoastintele de Excel și SQL reprezină un avantaj.
Candidațîi trebuie să aibă abilități de gândire strategică și analitică, să se exprime fluent în engleză și română, atât scris cât și vorbit, și să fie conectați la comunitatea din România, să-i cunoască cultură și obiceiurile.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: