Evenimentul Zilei > Actualitate > FABULOS! Romii VISEAZĂ la America! REGELE ţiganilor i-a scris lui Trump. Vezi CERINŢELE „bulibaşei”
FABULOS! Romii VISEAZĂ la America! REGELE ţiganilor i-a scris lui Trump. Vezi CERINŢELE „bulibaşei”

FABULOS! Romii VISEAZĂ la America! REGELE ţiganilor i-a scris lui Trump. Vezi CERINŢELE „bulibaşei”

Donald Trump, noul preşedinte al SUA, a primit din România cel mai interesant mesaj. Dorin Cioabă, regele romilor, i-a trimis o scrisoare celui mai puternic om din lume!

Iniţiativa lui Cioabă survine după ce Trump a anunţat că o să înceapă construirea unui zid la graniţa cu Mexic. Şeful romilor i-a transmis preşedintelui american că romii doresc să muncească la construirea acestui zid deoarece aceştia nu au de muncă şi situaţia financiară lasă de dorit. 

"Cu ocazia învestirii dumneavoastră în funcția de Președinte al Statelor Unite ale Americii, națiunea romilor pe care o reprezint vă transmite să aveți putere în munca ce o veți depune, iar Dumnezeu să vă Binecuvânteze deciziile pe care le veți lua cu privire la pace și prosperitate la nivel internațional. Totodată doresc să vă asigurăm că națiunea pe care o reprezint vă poate sprijini în proiectele dumneavoastră; iar prima ofertă de colaborare pe care o lansăm este aceea de a executa, împreună cu membrii etniei, zidul dintre America și Mexic. Oferta de execuție este la un preț scăzut datorită faptului că națiunea romă nu are de lucru iar situația financiară a romilor este foarte precară. Nu în utimul rând vă aducem la cunoștință că romii sunt buni meșteșugari în prelucrarea fierului, putând astfel executa și proiecta lucrarea pe care doriți să o realizați", se arată în scrisoare.