Evenimentul Zilei > Politica > EXTREMIŞTII din Forța Națională i-au găsit un nume nou formaţiunii lui NICUŞOR DAN
EXTREMIŞTII din Forța Națională i-au găsit un nume nou formaţiunii lui NICUŞOR DAN

EXTREMIŞTII din Forța Națională i-au găsit un nume nou formaţiunii lui NICUŞOR DAN

După votul de ieri din CGMB împotriva finanțării Catedralei Mânturii Neamului, USB s-a ales cu o poreclă nouă: ”Uniunea Sabotați Biserica”, acordată de Partidul Forța Națională.

Titulatura, o adevărată declarație de război la adresa USB, ar fi justificată, potrivit Forței Naționale, de faptul că votul USB împotriva Catedralei ar reprezenta ”o decizie inspirată din planul de sabotare a identității naționale pe care aglomerația de corporatiști numită USB îl pune sistematic în practică de un an de zile”. Potrivit unui comunicat al Forței Naționale, ”USB vrea ”salvarea” Bucureștiului prin sabotarea Bisericii, mai abitir decât comuniștii care dărâmau bisericile”, iar ”scopul USB este ponegrirea și distrugerea instituției BOR pentru că așa își doresc comanditarii”.

”Acțiunea USB de face parte din planul distrugerii valorilor neamului românesc și a instituțiilor sale fundamentale. Fibra națională trebuie înlocuită, în viziunea USB, cu parade gay și cu corporatism transnațional. USB luptă pentru un nou „homo sovieticus”, fără Biserică, fără trecut, fără repere morale altele decât cele ”raționale”, stabilite la ordinul stăpânilor cu bani”, își continuă Forța Națională tirada împotriva USB.

Forța Națională merge chiar mai departe, acuzându-I pe cei de la USB că ”astăzi votează împotriva finanțării Catedralei, mâine vor trece, pur și simplu, la demolări” și că există și o motivație ascunsă în acest sens: ”terenul pe care se construiește aceasta, vizavi de Marriott, ar fi o frumoasă afacere imobiliară”.