Evenimentul Zilei > Monden > Extraordinarul animal de companie pe care l-a avut această femeie SEXY în copilărie | VIDEO
Extraordinarul animal de companie pe care l-a avut această femeie SEXY în copilărie | VIDEO

Extraordinarul animal de companie pe care l-a avut această femeie SEXY în copilărie | VIDEO

După această experiență deține în prezent o proprietate special amenajată...

Actrița americană Melanie Griffith a avut în adolescență ca animal de companie un leu african, iar după această experiență deține în prezent o proprietate specială amenajată pentru 32 de feline mari și militează împotriva deținerii acestora ca animale de companie.
Potrivit higherperspectives.com, actrița, acum în vârstă de 57 de ani, a recunoscut că a fost 'o prostie' să aibă acasă un leu ca animal de companie. Mama sa, Tippi Hendren, și tatăl său vitreg, Noel Marshall, au realizat un film despre feline mari în urma unei călătorii în Africa. Un dresor i-a încurajat atunci să găzduiască în casă un leu pentru a înțelege mai bine cum trăiesc aceste animale, astfel că l-au luat pe Neil să locuiască alături de ei.

O serie de feline mari

Melanie Griffith era adolescentă când Neil a devenit parte din familia lor, cei patru fiind protagoniștii unui album foto retro. Leul Neil nu i-a rănit pe membrii familiei, însă la o petrecere l-a atacat pe Ron Oxley, proprietarul său. După leul Neil, familia actriței a mai adoptat o serie de feline mari. Dar această pasiune a fost marcată și de numeroase evenimente neplăcute care s-au soldat cu răni serioase.
Pe baza acestor experiențe, actrița a amenajat rezervația Shambala Preserve din California, unde trăiesc 32 de feline mari, și militează împotriva deținerii acestora ca animale de companie, care este o practică des întâlnită în Statele Unite.