Evenimentul Zilei > Politica > Extrădarea lui Radu Mazăre. PSD primeşte replica de la un nume greu din Antena 3
Extrădarea lui Radu Mazăre. PSD primeşte replica de la un nume greu din Antena 3

Extrădarea lui Radu Mazăre. PSD primeşte replica de la un nume greu din Antena 3

Jurnalistul Radu Tudor a reacționat dur cu privire la declarațiile liderilor PSD legate de extrădarea fostului edil al Constanței, Radu Mazăre.

Jurnalistul Radu Tudor, realizatorul emisiunii „Punctul de întâlnire” de la Antena 3, reacţionează la declaraţiilor unor lideri PSD, în frunte cu Lia Olguţa Vasilescu, purtătorul de cuvânt al partidului, despre extrădarea lui Radu Mazăre.

După ce Olguţa Vasilescu a vorbit despre o conspiraţie anti-PSD prin aducerea lui Mazăre în campanie electorală, Radu Tudor comentează sarcastic. „Dupa ce si l-au adus pe Mazare prin MJ si MAI din guvernul lor, unii din PSD zic ca extradarea e lucratura politica. #ninonino”, scrie jurnalistul, pe Facebook.

Lia Olguța Vasilescu a declarat, luni, cu doar câteva ore înainte de aducerea lui Mazăre, că „e foarte ciudat că îl aduc chiar acum”, în condițiile în care Ministerul Justiției e condus de Ana Birchall, de la PSD.

„Mie îmi sună a rețeta din 2016. Aduceți-vă aminte când toți oamenii noștri de forță erau fie chemați la DNA, fie plimbați în cătușe, cum eram și eu. La vremea respectivă, primarul Craiovei era încătușat, plimbat pe scările DNA, ținut în arest și așa mai departe. Din păcate, uite că nu le-a folosit. Eu cred că și de data aceasta încearcă aceeași rețetă, dar s-ar putea să nu le iasă ca și data trecută”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu.