Sursa a adăugat că a fost „destul de șocant” pentru un reprezentant al Casei Regale să se exprime în termenii aceştia. Aşadar, Meghan Marhle a declarat noii sale companii de PR că vrea să „spargă internetul”.

Insiderul a declarat: „Meghan creează o echipă care să o ajute să nu-i mai stea nimic în cale atunci când va lansa proiectele sale”. „Căutase sfaturi de la compania de PR Sunshine Sachs în privat de săptămâni întregi, dar a decis să-i angajeze oficial pentru lansarea ei în revista Vogue Magazine”. „Chiar dacă a fost versiunea britanică a revistei, ea și-a dorit o acoperire maximă în America, singura țara de care este interesează cu adevărat din punct de vedere al presei”.

A fost incredibil de practică cu strategia, iar într-o întâlnire le-a spus celor de la Sunshine Sachs :„ Vreau să sparg internetul”, a spus apropiatul casei regale continuând: „Este totuşi destul de șocant pentru un membru regal să se exprime în acest fel.  A făcut să sune ca şi cum o celebritate dorește să facă zgomot pentru lansarea unui nou album sau un film. În fond Meghan chiar este o celebritate, mai întâi una americană, apoi prin căsătoria cu Harry şi în Marea Britanie. Aşadar, este foarte familiară cu mass-media și social media, chiar și cu PR-ul  şi se mândrește cu cunoștințele pe care le are”, a mai declarat sursa pentru Express care a dorit anonimatul.

Te-ar putea interesa și: