Evenimentul Zilei > Politica > Exploziv: Ponta, la pământ! A fost trădat pentru Ciolacu…
Exploziv: Ponta, la pământ! A fost trădat pentru Ciolacu…

Exploziv: Ponta, la pământ! A fost trădat pentru Ciolacu…

Fostul premier Mihai Tudose a revenit în PSD, a anunțat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir. Într-o postare pe Facebook, acesta a anunțat că Tudose, care a demisionat din Pro România a semnat adeziunea la organizația din Brăila.

„MIHAI TUDOSE INTRA ÎN ECHIPĂ !!! Cel mai bun PRIM MINISTRU, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forță la PSD. Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența !!! In martie 1999 am intrat în politica. Mihai Tudose era președintele Organizației de tineret. Am crescut împreună, am evoluat diferit ,dar de fiecare dată am sustinut Brăila. Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri și în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior sa pună interesul lor înaintea normalității. Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să șteargă Brăila de pe harta investițiilor. Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei și modernizarea PSD. Mulțumesc Mihai !!!”, se arată în postarea lui Marian Dragomir.

Mihai Tudose a demisionat din Pro România la începutul lunii decembrie după o dispută cu președintele Victor Ponta pe tema votului dat de mai mulți parlamentari ai partidului la învestirea Guvernului Orban. El a postat pe Facebook demisia însoțită de un comentariu sec: „Doar atât. Deocamdată…..”

Mihai Tudose i-a reproșat lui Victor Ponta că a eșuat în negocierile cu PNL pentru susținerea Guvernului în condițiile în care acesta a inițiat discuțiile fără să aibă acceptul vreunui for statutar al partidului. În acest context, el i-a cerut demisia lui Ponta funcția de președinte.

Ulterior, conflictul dintre cei doi a escaladat, Victor Ponta reproșându-i că a votat alături de PNL și că își negociază revenirea în PSD, deși a fost ales în Parlamentul European pe listele Pro România.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: