Evenimentul Zilei > Politica > EXPLOZIV! Gigi Becali despre Dragnea: „Pune numai femei și, eventual, femei cu care ar fi avut relații în trecut”
EXPLOZIV! Gigi Becali despre Dragnea: „Pune numai femei și, eventual, femei cu care ar fi avut relații în trecut”

EXPLOZIV! Gigi Becali despre Dragnea: „Pune numai femei și, eventual, femei cu care ar fi avut relații în trecut”

Gigi Becali susține că moțiunea de cenzură depunsă de PSD împotriva propriului Guvern va trece cu o singură condiție: Klaus Iohannis să pună în locul lui Grindeanu ce premier vrea el.

În ceea ce privește viitorul în politică a lui Liviu Dragnea, Gigi Becali este pesimist. Cu toate astea, șeful PSD a luat toate măsurile din ultima vreme pentru că e gelos pe cota de încredere a lui Grindeanu. ”Eu nu sunt un mare analist de politică, eu vorbesc din instinct, iar ce a făcut Liviu Dragnea… Nu trebuie să fii mare analist să poți să comentezi. Tu pui Guvern, tu pui miniștri și apoi nu-ți convine și dai jos prim-ministrul. De ce? Că ai 20% încredere în populație și premierul are 40%! Tu cu 20% încredere la români vrei să-l dai jos pe unul care are 40% numai așa, din gelozie?

Acum să dăm jos miniștrii, care oricum vor fi iar în noul Guvern. Dacă votează, și votează că sunt proști, atunci sunt proști! Ei nu trebuie să mai fie în noul Guvern!”, a spus Becali, pentru B1 TV.

Gigi Becali a comentat și preferințele lui Dragnea în materie de "înlocuitor al lui Grindeanu": ”Dacă doamna Sevil sau Dan… Aia-mi place, femeia aia nu are ce căuta în Ministerul de Interne. Știi care-i treaba? Eu pot să vă spun că am bunul simț, că am experiență la oameni, că el nu poate comanda, așa că pune numai femei și, eventual, femei cu care ar fi avut relații în trecut. Mă înțelegi?

 Eu nu vreau să fac nicio aluzie! Pe Olguța n-ar pune-o că are fler și dacă prinde 40% încredere vrea partidul. Pe fina mea n-ar pune-o că are 46% încedere și are un bărbat de șapte ori mai deștept decât el! Suntem neamuri, dar suntem în opoziție. Fina mea e de partea lui (Dragnea – n.r.). Spune că a pus-o Dragnea, dar eu nu văd politica așa. Nu te pune cineva”. 

Becali susține că Grindeanu este unul legitim, că dacă ar fi ilegitim ar trebui să-i ia poliția, Ponta și Jianu din Palatul Victoria.  ”Dacă trece moțiunea, Iohannis dă premier pe cine vrea el și e mai rău pentru PSD. Oricum Dragnea nu are mari șanse să mai trăiască politic mult timp că în maxim cinci luni e condamnat. Cine-l mai achită după ce a făcut în ultimele două zile?”, a mai spus Gigi Becali.