Evenimentul Zilei > Social > EXPLOZIE URIAȘĂ la o mare TELEVIZIUNE. Sediul celui mai URMĂRIT POST TV a fost DISTRUS – Foto
EXPLOZIE URIAȘĂ la o mare TELEVIZIUNE. Sediul celui mai URMĂRIT POST TV a fost DISTRUS – Foto

EXPLOZIE URIAȘĂ la o mare TELEVIZIUNE. Sediul celui mai URMĂRIT POST TV a fost DISTRUS – Foto

Sediul unei mari televiziuni din Grecia a fost distrus de o explozie. Suflul a fost atât de puternic încât a spart geamurile de la șase etaje.

Un dispozitiv a explodat în apropierea clădirii SKAI TV din capitala Greciei luni dimineaţă, provocând spargerea ferestrelor pe şase etaje şi pagube importante în interior, dar nu şi victime.

SKAI este unul dintre cele mai importante canale tv din Grecia şi face parte dintr-un grup media care mai include un post de radio şi este afiliat cu cotidianul influent Kathimerini.

Poliţia a precizat că un dispozitiv improvizat a explodat în apropierea clădirii SKAI la ora locală 02.35, după avertismente trimise către două media. Pe site-ul său, canalul a scris că ferestrele au fost sparte de la primul până la al şaselea etaj, scrie Agerpres.

„Pagubele materiale sunt mari pe aproape toate etajele, cele mai mari fiind cele de la etajele al 3-lea şi al 4-lea, unde sunt situate birourile angajaţilor. Imaginea este descurajantă. Tavane căzute pe podea, ferestre distruse”, se mai menţionează în comunicat.

Atacurile la scară redusă asupra unor afaceri, clădiri de stat, poliţie şi politicieni nu sunt neobişnuite în Grecia, care are o lungă istorie de violenţă politică.