Evenimentul Zilei > International > EXPLOZIE într-un autocar TURISTIC, la frontiera dintre Egipt şi Israel: Cel puţin patru morţi şi 13 răniţi
EXPLOZIE într-un autocar TURISTIC, la frontiera dintre Egipt şi Israel: Cel puţin patru morţi şi 13 răniţi

EXPLOZIE într-un autocar TURISTIC, la frontiera dintre Egipt şi Israel: Cel puţin patru morţi şi 13 răniţi

O explozie s-a produs loc la bordul unui autocar turistic, în Peninsula Sinai, la un punct de frontieră între Egipt şi Israel. Potrivit Reuters, cel puţin patru persoane au murit, iar alte 13 au fost rănite.

Oficialii istraelieni au declarat, pentru Al Jazeera, că în autocar de aflau la momentul exploziei, 32 de turişti sud coreeni, care veneau de la Mănăstirea St. Catherine din Sinai, iar bomba a fost plasată în autocar atunci când aceştia se aflau la hotelul Hilton.
Incidentul a avut loc pe partea egipteană a frontierei, la punctul vamal Taba, la doar câteva secunde după ce autocarul cu turişti a trecut din Israel în Egipt.
"Am văzut mult fum; incidentul a avut loc la 50 de metri de frontieră", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei israeliene, citat de site-ul de ştiri Ynetnews.

Pentru moment nu se ştie dacă este vorba de un atentat sau de un accident, doar oficialii au precizat că în zonă sunt active mai multe grupuri islamiste egiptene.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Cum l-a făcut Mihai GÂDEA de „RAHAT” pe Arafat. MOMENT PENIBIL la Antena 3 | VIDEO
  • Tatăl ELEVEI DISPĂRUTE acuză ”cercuri extremiste”. Poliția a REFĂCUT o parte din traseul Iuliei. Noi informații despre caz
  • DIVERSIUNE DEJUCATĂ. Băsescu nu s-a întâlnit cu Antonescu la Bruxelles

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • ULTIMELE POZE ale unor persoane celebre. Cum arătau Steve Jobs sau Lenin înainte să moară| GALERIE FOTO
  • INCREDIBIL. ABANDONAT de Armată când i s-a frânt coloana. SOLDAT folosit ca MĂGAR de Armată și declarat DEZERTOR când a paralizat
  • Horoscopul lui Dom’ Profesor. În weekend sunt avantajate zodiile…
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: