Există viață după moarte? A fost dezlegat marele mister care i-a măcinat dintotdeauna pe oameni

Înmormântare, coșciug. Sursa foto: Pixabay

Moartea nu este nimic mai mult decât un concept, iar conștiința este eternă, la fel cum sunt toți oamenii și ființele vii. O nouă teorie, cea a Biocentrismului, răstoarnă tot ceea ce am crezut până acum despre trecerea în neființă. Constatarea a fost făcută de mai mulți oameni de știință, care au folosit fizica cuantică pentru a demonstra că moartea nu este decât o iluzie, iar noi ne întoarcem să trăim în multivers.

Modul nostru clasic de gândire se bazează pe credința că lumea are o existență obiectivă independentă de observator și, prin urmare, credem că viața este doar activitatea carbonului și a unui amestec de molecule - trăim o vreme, apoi putrezim în pământ.

Credem în moarte pentru că ne asociem cu corpul nostru și știm că acesta moare. Sfârșitul poveștii.

O întrerupere a spațiului și timpului

Numai că această poveste este falsă, iar o serie lungă de experimente sugerează că moartea nu este evenimentul terminal pe care îl credem. Mai degrabă, ea reprezintă doar o întrerupere în continuitatea liniară a spațiului și timpului.

Una dintre cele mai sigure axiome ale științei este că energia nu moare niciodată; ea nu poate fi nici creată, nici distrusă.

Corpurile noastre pot muri, dar, așa cum spunea Einstein, asta nu înseamnă nimic. Conștiința noastră continuă să existe la fel de sigur ca melodiile de pe un disc de vinil.

Înmormântare. Sursa foto: Pixabay

O iluzie

Experimentele efectuate în fizica cuantică de cercetători precum Dr. Robert Lanza au confirmat că realitatea este mult mai mult decât ceea ce pare.

Dr Lanza sugerează că omenirea ar trebui să adopte o abordare biocentrică, care urmărește să includă viața și conștiința într-o singură ecuație.

Specialiștii au ajuns la concluzia că moartea nu este nimic mai mult decât un concept, adică o iluzie.

Biocentrismul este centrat pe ideea că viața și biologia sunt principalele aspecte ale ființei noastre, ale realității și ale cosmosului.

Medicul Robert Lanza susține faptul că conștiința creează universul, și nu invers, așa cum am fost învățați atât de mult timp.

Există un număr infinit de universuri

În general, respingem ideea universurilor multiple ca fiind science-fiction, dar se pare că există suport științific pentru acest gen popular.

Un aspect bine cunoscut al fizicii cuantice este acela că observațiile nu pot fi prezise în mod absolut.

În schimb, există o gamă de observații posibile, fiecare cu o probabilitate diferită. O explicație dominantă, interpretarea „mai multor lumi”, afirmă că fiecare dintre aceste observații posibile corespunde unui univers diferit - „multiversul”.

Există un număr infinit de universuri și tot ceea ce se poate întâmpla are loc într-un univers. Moartea nu există în niciun sens real în aceste scenarii.

Toate universurile posibile există simultan, indiferent de ceea ce se întâmplă în oricare dintre ele.