Editura Evenimentul si Capital

EXISTĂ DOVADA! Gabriela Firea , MINȚITĂ și ÎNȘELATĂ! Demiterea managerului Bogdan Andreescu de la Spitalul Colentina e o greșeală!

Documentul prezentat de Vasile Barbu arată că pe data de 8 ianuarie, de la ora 7.00 până l ora 14.00 presiunea agentului termic furnizat de RADET a fost 0! Deci, Spitalul Colentina nu a primit căldură!
Autor: | | 9 Comentarii | 5301 Vizualizari

Vasile Barbu, președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților, care este și membru în Consiliul de etică al Spitalului Colentina din București, publică pe pagina sa de Facebook, acte de la RADET care arată că agentul termic furnizat de Regie avea presiune 0 și că managerul spitalului bucureștean, dr. Bogdan Andreescu, a fost demis, luni, fără să fi avut vreo vină. În fapt, susține reprezentantul pacienților, totul ar fi o schemă orchestrată de oameni din anturajul primarului Gabriela Firea, care au interese personale.

„PRIMARIȚA Gabriela Firea ESTE MINȚITĂ ȘI ÎNȘELATĂ!”, așa își începe mesajul de la Facebook Vasile Barbu, președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților. El crede că demiterea managerului Spitalului Colentina, dr. Bogdan Andreescu, este „opera” a trei oameni care ar avea interese personale în acest caz.

„Iată cine sunt mincinoşii în cazul deciziei de demitere abuzivă a dr. Bogdan Andreescu, managerul Spitalului Colentina din Bucureşti: - Sorin Chiriţă, Administrator Special RADET; - Adrian Gîtlan, Director Producere şi Exploatare RADET; - Anca Comănici, Consilier personal al Primarului Capitalei. Managerul Spitalului Colentina a fost demis în mod abuziv, culmea, pentru că RADET pune în pericol viaţă şi sănătatea pacienţilor din spitalele din Bucureşti, dar şi viaţă şi sănătatea propriilor angajaţi, iar consilierul personal al primarului Anca Comanici a minţit în mod ordinar cu scopuri mârşave. Mi-e greu să cred că primăriţa noastră s-a lăsat minţită sau a trasat sarcini în acest sens, de tipul minţiţi-mă frumos!”, acuză Vasile Barbu.

Președintele ANPP spune că Asociaţia pe care o conduce „ a monitorizat întreagă situație privind întreruperea căldurii furnizate de RADET la Spitalul Colentina şi la Institutul „Matei Balş” din dimineaţă zilei e 08 Ianuarie, 2017”.

Potrivit datelor din registrele afișate, preedintele ANPP spune că se vede clar că RADET nu a furnizat căldură la parametri normali, ba din contră presiunea pe coloanee pe care ar fi trebuit să vină apă caldă era 0!

„Din Registrul de evidenţă a parametrilor reţelei din Centrul „Matei Balş” RADET reiese că în intervalul orar 07:00-10:00 din dată de 08 Ianuarie 2017, ziua cu pricina, presiunea în instalaţia proprietatea RADET, „Circuitul primar”, pe „tur” (T) era „0”. După intervenţia angajaţilor RADET în reţeaua PROPRIETATEA SA, de la ora 11:00 - 13:00, presiunea a revenit la normal. Ora 16:00 = pe circuit primar, tur = 1, retur 1, temperatura 98 de grade. De menţionat, ATENŢIE! nimeni NU are voie să intervină în reţelele RADET, în afară de proprii angajaţi instruiţi special, inclusiv pentru protecţia muncii şi cu respectarea unor instrucţiuni speciale, iar monitorizarea parametrilor din Centrele RADET este făcută, în mod legal şi normal, tot de personal RADET calificat! ”, notează Vasile Barbu în mesajul de pe pagina sa de Facebook.

Ba mai mult, spune președintele ANPP, angajații din subordinea Gabrielei Firea încearcă să se acopere susținând că „instalația primară” nu ar fi de fapt a RADET-ului, ci a celor două spitale pe care le alimentează. Nimic mai fals, susține Vasile Barbu.

Lovitura CRUNTA pentru Elena Udrea. Decizie FARA PRECEDENT in justitie! Iubita lui Alexandrov, DEVASTATA de veste

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Sănătate

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI