Evenimentul Zilei > EVZ Play > Exclusivitate. Fenomene paranormale, surprinse de camere în Munții Buzăului. Imagini bulversante la EVZ PLAY
VIDEO

Exclusivitate. Fenomene paranormale, surprinse de camere în Munții Buzăului. Imagini bulversante la EVZ PLAY

Urmăriți pe pagina noastră de Facebook sau pe canalul nostru de Youtube imagini tulburătoare surprinse de camere video de supraveghere în Munții Buzăului, zonă plină de legende și de povești greu de explicat.

Lumini care străbat cerul, peșteri în care umbrele prind viață, toate au fost surprinse de Leonardo Tonitza și echipa sa în timp ce realizau în această regiune documentarul ”Ținutul Anei”, documentar care va avea premiera peste puțin timp. În timp ce lucra la acest film, istoricul și regizorul Tonitza, cunoscut publicului EVZ din paginile Evenimentului Istoric, a surprins și imagini care pur și simplu nu pot fi explicate.

În discuția din platou, Tonitza lansează câteva posibile soluții ale enigmelor, dar recunoaște că știința este deocamdată neputincioasă în a explica imaginile prezentate! Pătrundeți în această lume a misterului, alături de gazdele Alice Barbu și Alecu Racoviceanu.