Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Și executată silit, și cu procese de daune! Zăvo s-a umplut de datorii! Cine îi cere acum bani vedetei
Exclusiv. Și executată silit, și cu procese de daune! Zăvo s-a umplut de datorii! Cine îi cere acum bani vedetei

Exclusiv. Și executată silit, și cu procese de daune! Zăvo s-a umplut de datorii! Cine îi cere acum bani vedetei

După ce a reușit să o execute silit pe Oana Zăvoranu pentru o sumă frumușică de peste 150 de mii de lei, fostul său impresar Victor Ilașcu o cheamă din nou la judecată pe focoasa brunet. De această data barbatul îi cere acesteia 10.000 de lei cu titlul de pretenții pentru că cel mai probabil, Zăvo nu și-ar fi respectat contractual cu fostul impresar.

Cum cei doi nu s-au înțeles pe cale amiabilă sub nicio formă, iată că s-a ajuns din nou instanță, termenul stabilit în luna octombrie. Tot lui, clinica medicală a Oanei Zăvoranu trebuie să-I plătească 60.000 de lei, bani pe care tot instanța a hotărât că îi datorează.

Vedeta mai are și alte procese pe rol care nu o lasă să doarmă liniștită nopțile! Un laborator de analiză a sângelui cere clinicii patronate de Oana să i se achite o datorie de 130.000 €. Un alt centru de analize, de această dată din Otopeni, are bani de încasat și i-a intentat proces, la Judecătoria Buftea, clinicii patronată de Zăvoranu. Și fostul manager al clinicii oanei Zăvoranu a dat-o în judecată și i-a cerut sume cu multe zerouri pentru că nu și-ar fi îndeplinit obligațiile contractuale.

La toate acestea se adaugă un alt scandal în care o asistentă l-a acuzat pe soțul vedetei de vătămare corporală. Angajata clinicii și-a dat demisia, iar ulterior a intrat în conflict cu soțul Oanei, după ce și-ar fi cerut salariul. Alex Ashraf și-ar fi ieșit din minți și ar fi agresat-o fizic. Scandalul izbucnit în clinică a fost oprit ulterior de intervenția Poliției.

Oana Zăvoranu i-a luat apărarea soțului ei și a susținut că asistenta a fost cea vinovată. Mai mult, actrița a vorbit în presă despre incident și a mărturisit că, dacă ar fi fost de față, ar fi „călcat-o în picioare“ pe angajata scandalagie. Vedeta a numit-o pe asistenta care l-a acuzat pe soțul ei de abuz o „psihopată“ și o„troglodită“

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]