O tânără care a făcut parte dintr-un grup de români, nevoiți să se întoarcă acasă, după ce le-a expirat contractul de muncă, a povestit cum a străbătut un traseu de coșmar până în România, dar și de la trecerea frontierei . În exclusivitate pentru evz.ro, Alina susține că nu s-a luat nicio măsură de precauție împotriva COVID-19, până a ajuns în carantină

O parte din dezvăluirile tinerei, care a traversat Europa, alături de alți trei români, din Franța și până în România, le-am regăsit pe pagina ei de Facebook.

Evz.ro a luat legătura cu ea și, scandalizată de atitudinea autorităților române, ne-a povestit cum sunt întâmpinați românii, la ei acasă, în starea de urgență, impusă de pandemia de coronavirus.

Plecată la muncă, în Franța, ca și sezonieră la un hotel de cinci stele, Six Senses Residences Courchevel, denumit după numele celebrei stațiuni din Alpii francezi, Alina a declarat, în exclusivitate pentru evz.ro, că a venit în țară alături de iubitul ei și de alți doi români, cu mașina personală.

„Aveam contract pe cinci luni, iar pe 15 martie patronii ne-au anunțat că intrăm în izolare. La expirarea contractului, am fost nevoiți să plecăm și să acceptăm ajutorul dat de patron și de statul francez. Dar ajutorul urmează să vină”, a povestit, în exclusivitate pentru evz.ro, Alina.

Apoi, tânăra a dezvăluit cum au luat „țeapă” de la ambasade….

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE