Exclusiv pentru femei: calendarul cu "bărbaţi la muncă"

Exclusiv pentru femei: calendarul cu "bărbaţi la muncă"

Calendarele dedicate exclusiv bărbaţilor, cu femei mai mult sau mai puţin dezbrăcate au devenit deja obişnuinţă, după cum titrează presa germană.

Prin urmare, iniţiativa cunoscutei companii de uleiuri Liqui Moly (este cea mai îndrăgită marcă de ulei de motor din Germania) de a scoate pe piaţă un calendar cu bărbaţi, dedicat exclusiv femeilor, şi intitulat "Men at work" a fost considerată de aceeaşi presă lăudabilă.

Pe motivul că aduce un nou suflu pe piaţă, şi nu numai atât: fotografiile sunt considerate “decente, inedite şi remarcabile din punct de vedere artistic". Obişnuiţi şi la lucru

Bărbaţii fiecărei luni din calendar “nu sunt cu toţii nişte Adonişi, iar originalitatea constă în faptul că sunt bărbaţi obişnuiţi, înfăţişaţi la lucru, imaginile sugerând specificul companiei de uleiuri care a comandat calendarul. O palmă dată cu artă puzderiei de calendare care înfăţişează totul la vedere", notează tabloidele germane.

Ne puteți urmări și pe Google News

Însă nimeni nu e perfect: la începutul anului, Liqui Moly a lansat şi un calendar pentru bărbaţi, cu femei dezbrăcate bineînţeles, dar artistic!