Atacantul lui FC Sion e de părere că un fotabalist nu poate evolua la capacitate maximă dacă nu este motivat financiar.

„Sunt la curent cu tot ce înseamnă Rapid. Îmi pare nespus de rău de acutala situație în care a ajuns clubul unde eu am petrecut atâtea momente frumoase. Este trist dacă Rapid va intra în faliment. Ar trebui să vină cineva potent financiar și să salveze echipa. E incredibil că fotbalul românesc se confruntă cu astfel de situații. În România nu se plătesc salariile jucătorilor, dacă echipa se află în insolvență, iar un fotbalist nu poate juca fără să primească bani”, ne-a spus Herea.

În Elveția,  Ovidiu Herea a reușit să se salveze de la retrogradare cu FC Sion, și a declarat că a fost ofertat de o echipă de top al primului eșalon din ”Țara Cantoanelor”.

„Mă simt foarte bine la Sion. Mă bucură faptul că am reușit să ne salvăm de la retrogradare. Din sezonul următorul vom încerca să prindem un loc pentru cupele europene. Sunt fericit că am evoluat în fiecare meci. A existat și o ofertă de juca pentru o echipă elvețiană de top, dar nu s-a concretizat nimic”, a conchis fostul atacant al Rapidului.