Exclusiv. Mario Fresh, ipostaze rare! Ce i-a făcut Alexiei Eram

Exclusiv. Mario Fresh, ipostaze rare! Ce i-a făcut Alexiei Eram

Exclusiv. Mario Fresh este unul dintre artiștii nonconformiști din România, cântărețul făcându-se remarcat prin prisma acestui fapt. Paparazzi EVZ l-au surprins pe acesta într-o ipostază mai puțin probabilă și totuși. În imagini se vede mașina Alexiei Eram, iubita lui. Cumva din prima poza, se vede o siluetă și părul prins la spate coc.

Foarte ușor ar putea fi chiar fiica Andreei Esca. Dar nu este! Cel care se află la volan este nimeni altul decât iubitul acesteia, Mario Fresh. Acesta a împrumutat mașina vedetei pentru a merge la sală.

Cântărețul nu se dezice de mașina iubitei

Chiar dacă automobilul este personalizat într-o culoare mai puțin întâlnită după gusturile Alexiei. Iubitul nu pare deloc deranjat de acest aspect și își vede de drum. Îmbrăcat cu un trening gri pare pregătit pentru efortul fizic pe care ar urma să îl depună la sală. Cei doi sunt împreună de mai bine de 8 ani de zile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cea care le-a făcut cunoștință a fost Antonia, iubita lui Alex Velea. Alexia ar fi fost o fană a lui Mario Fresh, dar acest lucru nu a împiedicat-o să devină iubita lui. Iar acum, cei doi, chiar dacă au mai trecut prin momente tensionate sunt mai îndrăgostiți ca nicioadată.

„Alexia este omul care mă înțelege și probabil cea mai răbdătoare ființă. Orice om care o cunoaște este un om norocos.

O zic nu doar pentru că e un interviu în care oamenii trebuie să citească cuvinte frumoase, ci pentru ca Alexia merită cuvintele acestea în fiecare zi. Rezistăm pentru că ne acceptăm amândoi cu bune și cu rele”, a spus Mario Fresh.

„Nu ne gândim la nuntă”

Pe de altă parte și Alexia are punctul ei de vedere legat de această relație. Deși cei doi sunt demult împrepună, nu se gândesc la nuntă. ”Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând.

Când o să vină timpul, vom face și nunta. Acum, amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin. Vara, Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi”, a spus fiica Andreei Esca la un podcast.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro